Postări

Se afișează postări din decembrie 8, 2013

De ce oamenii apar și dispar din viața noastră

Imagine
Oamenii apar și dispar din viața ta pentru a te face mai bun. Ar trebui să îi suni și să le mulțumești.

oamenii apar pentru că au un motiv și pleacă din același motiv

1. avem tendința de a spune că *iubitul ne-a înșelat, pentru că e un bou complexat
2. că cea mai bună prietenă ne-a trădat, pentru că nu mai are nevoie de noi 
3. că la serviciu au succes doar tipele care se dau bine pe lângă șef sau sunt cele mai bune prietene ale șefei
4. că fetele de la volanul unui Porsche, neapărat au făcut ceva pentru a avea această mașină

cât de ușor îi judecăm pe oameni.
cât de ușor.

avem nevoie de un duș rece, un pahar de vin și timp de 10 minute să ne privim în oglindă.


1. iubitul (soțul) v-a înșelat pentru că sunteți o ratată (ratat, -ă, - care nu a izbutit să se afirme, să se realizeze, să creeze ceva de valoare)care a permis acest lucru. Ori nu mai purtați tanga, ori citiți prea multe reviste glam. Dacă e curvar, înseamnă că trebuie să divorțați. În cazul în care nu v-ați căsătorit, ar fi bine să…

Scrisoare lui Moș Crăciun

Imagine
Dragul meu, Moș Crăciun.
Știu că exiști. Sunt sigură că locuiești într-un ținut înghețat, înconjurat de reni și pitici care creează jucării. Nu sunt jucării obișnuite! Cine a zis că tu dăruiești jucării de Crăciun? Oamenii au inventat această poveste pentru copii. 
***
Moș Crăciun este cel care îți trăsnește praf magic în creieraș când ești prea depresiv sau nu mai crezi în puterile tale. El îți transmite idei fascinante despre cum ar trebui să arate noul iPhone, ce proiect de lege să înaintezi sau ce rochie să porți la petrecere.
***
Anul trecut, de Crăciun ai decis să îmi dăruiești un 2013 cu adevărat dificil. Te-ai fi gândit că cel din 2012 a fost prea ușor, dar nici el nu a fost. Nici măcar 2011 sau 2010. Oricum, îți mulțumesc că de fiecare dată îmi dăruiești experiență. Din păcate, am greșit prea des și am învățat prea puțin în anul acesta.
Am privit prea multe spoturi motivaționale și … am devenit „motivațională” pentru alții. Nimic mai mult     Am răbdat proștii și mi-a crăpat răbdar…