De ce oamenii apar și dispar din viața noastră

Oamenii apar și dispar din viața ta pentru a te face mai bun. Ar trebui să îi suni și să le mulțumești.

oamenii apar pentru că au un motiv și pleacă din același motiv


1. avem tendința de a spune că *iubitul ne-a înșelat, pentru că e un bou complexat
2. că cea mai bună prietenă ne-a trădat, pentru că nu mai are nevoie de noi 
3. că la serviciu au succes doar tipele care se dau bine pe lângă șef sau sunt cele mai bune prietene ale șefei
4. că fetele de la volanul unui Porsche, neapărat au făcut ceva pentru a avea această mașină

cât de ușor îi judecăm pe oameni.

cât de ușor.

avem nevoie de un duș rece, un pahar de vin și timp de 10 minute să ne privim în oglindă.1. iubitul (soțul) v-a înșelat pentru că sunteți o ratată (ratat, -ă, - care nu a izbutit să se afirme, să se realizeze, să creeze ceva de valoare) care a permis acest lucru. Ori nu mai purtați tanga, ori citiți prea multe reviste glam. Dacă e curvar, înseamnă că trebuie să divorțați. În cazul în care nu v-ați căsătorit, ar fi bine să îl părăsiți. (Sunt și excepții: când femeia luptă cu înverșunare să salveze o relație, iar „ăla” stă tolănit pe pat cu burta plină cu jin, iar seara o mai și bate)

2. dacă cea mai bună prietenă v-a „chidănit” (trădat), ați meritat acest lucru. Chiar dacă ați oferit ce e mai bun din voi. Nu plângeți după draperie că atunci când ați fost bolnavă ea a uitat să vă întrebe dacă aveți nevoie de ajutor, pentru că nu e vinovată. Oamenii nu sună, pentru că nu le mai pasă. Nu îți dăruiesc flori pentru că nu le mai pasă. Sau nu mai vor să fie cu voi, pentru că au realizat faptul că sunt prea puțin pentru voi :).

3. la serviciu au succes doar oamenii cu adevărat talentați. Nu vă mai plângeți de milă. Faceți ceva original și BUN. Atunci lumea vă va mulțumi și venera. Nimeni nu îi va observa pe cei care sunt „în trecere”. Ei vor fi vinovați tot timpul și nu vor fi niciodată promovați. Oamenii buni și talentați au ușile mereu deschise.

4. fetele sunt bravo, pentru că au deja mașină. Altele știu doar să le bârfească. Poate „au muncit” din greu pentru că avea această mașină (who cares). Să nu uităm că mai există variante: Poate că femeia muncește de 7 ani - 20h din 24h. Poate are părinți care îi asigură existența, etc.

până la urmă, toți acești oameni au apărut în viața noastră, pentru a ne da câteva lecții. Scrieți-le un sms sau sunați-i și nu uitați să le mulțumiți. Să le mulțumiți pentru că vă ajută să deveniți mai bun și mai profesionist, să deveniți mai puternic și mai înțelept. 


ah da, nu fiți egoiști și mândri: Ceea ce sunteți acum e și meritul lor!

fiecare om apare cu un anumit motiv și dispare din același motivComentarii

 1. Interesant este ce ai scris, dar, imi este interesant daca tu practici sfaturile care ni le dai! "Oamenii apar și dispar pentru a te face mai bun. Ar trebui să îi suni și să le mulțumești." Daca da, atunci esti bravo!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hmmm, da. Multora le-am mulțumit că au apărut în viața mea, chiar dacă m-au rănit. Unora nu le-am mulțumit din motiv că vor considera că e bine să faci așa și vor proceda la fel de urât și cu alte persoane.

   Ștergere
 2. some people pass through your life like a meteor, sometimes without even leaving a trace. and when you look up in the sky, there's nothing there. some people crash into the surface of your heart leaving scars and craters. and some people... well, they're something in between. they don't leave craters, yet their passing through your life can be traced even after several years. may be they've helped you realize some things. may be they've helped you change your life attitude. may be, just may be, unwillingly, they've even made you a better person. without even having the intention to. and that's just awesome. at some point in life, you might have hated that person. then, gradually - you understood that it was all experience. bad experience. good experience. may be, someone, after passing through your life - came to be a more open person, a more openly thinking, a more logically thinking person.

  so.. thanks. I guess.

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

De ce trebuie să le citim! 5 poezii care m-au impresionat în perioada adolescenței

Fetelor, nu transformați bărbatul vostru într-un travestit!

Retrospectiva anului 2017. Cele mai importante momente, suprinse de fotografi