De ce oamenii apar și dispar din viața noastră

Oamenii apar și dispar din viața ta pentru a te face mai bun. Ar trebui să îi suni și să le mulțumești.

oamenii apar pentru că au un motiv și pleacă din același motiv


1. avem tendința de a spune că *iubitul ne-a înșelat, pentru că e un bou complexat
2. că cea mai bună prietenă ne-a trădat, pentru că nu mai are nevoie de noi 
3. că la serviciu au succes doar tipele care se dau bine pe lângă șef sau sunt cele mai bune prietene ale șefei
4. că fetele de la volanul unui Porsche, neapărat au făcut ceva pentru a avea această mașină

cât de ușor îi judecăm pe oameni.

cât de ușor.

avem nevoie de un duș rece, un pahar de vin și timp de 10 minute să ne privim în oglindă.



1. iubitul (soțul) v-a înșelat pentru că sunteți o ratată (ratat, -ă, - care nu a izbutit să se afirme, să se realizeze, să creeze ceva de valoare) care a permis acest lucru. Ori nu mai purtați tanga, ori citiți prea multe reviste glam. Dacă e curvar, înseamnă că trebuie să divorțați. În cazul în care nu v-ați căsătorit, ar fi bine să îl părăsiți. (Sunt și excepții: când femeia luptă cu înverșunare să salveze o relație, iar „ăla” stă tolănit pe pat cu burta plină cu jin, iar seara o mai și bate)

2. dacă cea mai bună prietenă v-a „chidănit” (trădat), ați meritat acest lucru. Chiar dacă ați oferit ce e mai bun din voi. Nu plângeți după draperie că atunci când ați fost bolnavă ea a uitat să vă întrebe dacă aveți nevoie de ajutor, pentru că nu e vinovată. Oamenii nu sună, pentru că nu le mai pasă. Nu îți dăruiesc flori pentru că nu le mai pasă. Sau nu mai vor să fie cu voi, pentru că au realizat faptul că sunt prea puțin pentru voi :).

3. la serviciu au succes doar oamenii cu adevărat talentați. Nu vă mai plângeți de milă. Faceți ceva original și BUN. Atunci lumea vă va mulțumi și venera. Nimeni nu îi va observa pe cei care sunt „în trecere”. Ei vor fi vinovați tot timpul și nu vor fi niciodată promovați. Oamenii buni și talentați au ușile mereu deschise.

4. fetele sunt bravo, pentru că au deja mașină. Altele știu doar să le bârfească. Poate „au muncit” din greu pentru că avea această mașină (who cares). Să nu uităm că mai există variante: Poate că femeia muncește de 7 ani - 20h din 24h. Poate are părinți care îi asigură existența, etc.

până la urmă, toți acești oameni au apărut în viața noastră, pentru a ne da câteva lecții. Scrieți-le un sms sau sunați-i și nu uitați să le mulțumiți. Să le mulțumiți pentru că vă ajută să deveniți mai bun și mai profesionist, să deveniți mai puternic și mai înțelept. 


ah da, nu fiți egoiști și mândri: Ceea ce sunteți acum e și meritul lor!

fiecare om apare cu un anumit motiv și dispare din același motiv











Comentarii

  1. Interesant este ce ai scris, dar, imi este interesant daca tu practici sfaturile care ni le dai! "Oamenii apar și dispar pentru a te face mai bun. Ar trebui să îi suni și să le mulțumești." Daca da, atunci esti bravo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmmm, da. Multora le-am mulțumit că au apărut în viața mea, chiar dacă m-au rănit. Unora nu le-am mulțumit din motiv că vor considera că e bine să faci așa și vor proceda la fel de urât și cu alte persoane.

      Ștergere
  2. some people pass through your life like a meteor, sometimes without even leaving a trace. and when you look up in the sky, there's nothing there. some people crash into the surface of your heart leaving scars and craters. and some people... well, they're something in between. they don't leave craters, yet their passing through your life can be traced even after several years. may be they've helped you realize some things. may be they've helped you change your life attitude. may be, just may be, unwillingly, they've even made you a better person. without even having the intention to. and that's just awesome. at some point in life, you might have hated that person. then, gradually - you understood that it was all experience. bad experience. good experience. may be, someone, after passing through your life - came to be a more open person, a more openly thinking, a more logically thinking person.

    so.. thanks. I guess.

    RăspundețiȘtergere
  3. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam stă o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă vrei să tratezi infertilitatea.
    *Dacă vrei să-ți răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu