Postări

Se afișează postări din noiembrie 12, 2017

A colaborat cu Berlusconi și Hilton! Farmacia „Felicia” a lansat gama de produse a celebrului nutriționist Gianluca Mech

Imagine
Weekendul trecut a avut loc deschiderea showroomului celebrului nutriționist italian, Gianluca Mech, care este primul de acest tip în Republica Moldova.

Astăzi am fost invitată la un eveniment organizat de farmacia „Felicia” la Chișinău, acolo unde l-am cunoscut pe renumitul nutriționist - Gianluca Mech și produsele create de familia acestuia.
Nutriționistul a adus și pe piața din Republica Moldova celebrele produse ale dietei Tisanoreica (au menirea de a îmbunătăți metabolismul și de a grăbi procesul de slăbire, fără însă a pune pe gânduri persoana care o adoptă, așa cum se întâmplă cu restul regimurilor alimentare de slăbit). 

7 lucruri pe care trebuie să le știi despre renumitul nutriționist:
1. Bunicul lui a murit din cauza obezității. În acel moment, familia acestuia a decis să găsească o posibilitate de a slăbi sănătos. Așa au apărut produsele marca „Mech”.
2. Gama creată de familia lui Gianluca conține: produse pentru dieta Tisanoreica („Decattopia”) și produse cosmetice - toate sun…