A colaborat cu Berlusconi și Hilton! Farmacia „Felicia” a lansat gama de produse a celebrului nutriționist Gianluca Mech
Weekendul trecut a avut loc deschiderea showroomului celebrului nutriționist italian, Gianluca Mech, care este primul de acest tip în Republica Moldova.

Astăzi am fost invitată la un eveniment organizat de farmacia „Felicia” la Chișinău, acolo unde l-am cunoscut pe renumitul nutriționist - Gianluca Mech și produsele create de familia acestuia.

Nutriționistul a adus și pe piața din Republica Moldova celebrele produse ale dietei Tisanoreica (au menirea de a îmbunătăți metabolismul și de a grăbi procesul de slăbire, fără însă a pune pe gânduri persoana care o adoptă, așa cum se întâmplă cu restul regimurilor alimentare de slăbit). 


7 lucruri pe care trebuie să le știi despre renumitul nutriționist:

1. Bunicul lui a murit din cauza obezității. În acel moment, familia acestuia a decis să găsească o posibilitate de a slăbi sănătos. Așa au apărut produsele marca „Mech”.

2. Gama creată de familia lui Gianluca conține: produse pentru dieta Tisanoreica („Decattopia”) și produse cosmetice - toate sunt pe bază de plante.

3. Produsele din linia „Decattopia” au în componența lor minimum 10 plante din care au fost extrase, doar cu ajutorul apei, astfel au fost păstrate proprietățile benefice ale acestora. 

4. Dieta Tisanoreica este preferata mai multor vedete, inclusiv Sharon Stone, Silvio Berlusconi, Eva Longoria și Paris Hilton. Dieta presupune adoptarea unui stil de viață sănătos și eliminarea toxinelor din organism. 

Este compusă din siropuri curative, energizante, detoxifiante, precum și alimente fără gluten și conservanți, de la biscuiți, ciocolată, supe, paste, până la brioșe și înghețată.5. Produsele „Cosmech” fac parte din brandul cosmetic naturist al familiei „Mech”. Acestea conțin ingrediente active naturale, înglobate în lipozomi - acest lucru permite transportarea de substante active în straturile cele mai profunde ale pielii.

Produsele practic pot înlocui procedura de biorevitalizare din saloanele de frumusețe.6. Toate produsele cosmetice le puteți procura în farmaciile „Felicia:  Extractele decotopice (suplimente alimentare) - se vând sub formă de sticuri lichide (se dizolva în apă și se consumă), produse cosmetice: apă micelară, cremă pentru ochi, ser lifting, cremă lifting, cremă antirid și creme pentru toate tipurile de ten.

7. Familia lui Gianluca administrează aceasta afacere deja de câteva generații. Iar Gianluca arată foarte bine la 48 de ani. Și nu doar el, ci întreaga lui familie.


P.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce trebuie să le citim! 5 poezii care m-au impresionat în perioada adolescenței

Fetelor, nu transformați bărbatul vostru într-un travestit!

Retrospectiva anului 2017. Cele mai importante momente, suprinse de fotografi