(video) Cinci lucruri pe care trebuie să le știți despre karting

Alături de un grup de bloggeri am mers la karting: „Crazy Kart” - Social Media Challenge. Inițial am concurat între fete, ulterior - în finale ne-am întrecut și cu băieți. 


Am fost ghidați de Maxim și Xenia de la Crazy Kart din Chișinău. A fost o experiență tare interesantă. Am fost la karting de două ori, dar la o întrecere adevărată - niciodată. Așa că emoții au fost multe și de toate.

Vă recomand să țineți cont de cinci lucruri dacă vă duceți cu prietenii la karting:

1. Îmbrăcați-vă comod. În timpul cursei este nevoie să mișcați mâinile rapid, pentru că șofați. Un hanorac sau un tricou ar fi potrivit pentru partea de sus a corpului. Puteți să vă luați ghete sau adidași. Evident, lăsați pantofii cu toc - acasă.

2. Ascultați cu atenție regulamentul și sfaturile mentorului. Fiecare detaliu este important. Noi am avut noroc de niște mentori răbdători și atenți la detalii.

3. Dacă aveți o cască personală, puteți să o utilizați. Destul de complicat să găsiți o cască care să vă vină perfect pe cap. Chiar dacă alegerea este mare.

4. În timpul cursei jucați fair play și cât mai respectuos, pentru a rămâne cu emoții cât mai pozitive după cursă. Comportamentul inadecvat poate avea consecințe negative, gen: fracturi și emoții urâte.

5. Nu consumați alcool sau mâncare grasă înainte de cursă.

Recunosc, emoțiile au fost puternice și memorabile, pentru că adrenalina te ajută să scapi de griji și emoțiile negative. Evident, adrenalina în „cantițăți rezonabile”.

Cei de la Crazy Kart sunt deschiși în week-end de la ora 10:00 până la 21:00. În zilele de marți-vineri sunt deschiși de la 13:00-21:00. Când plouă și în ziua de luni sunt închiși pentru vizitatori.

Se află pe bulevardul Dacia 61. Puteți ajunge cu microbuzul 113, până la stația lui terminus.
Fără prea multă vorbă, iată un material video cu experiența de astăzi:Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce trebuie să le citim! 5 poezii care m-au impresionat în perioada adolescenței

Fetelor, nu transformați bărbatul vostru într-un travestit!

Retrospectiva anului 2017. Cele mai importante momente, suprinse de fotografi