Cele mai gustoase 20 de fotografii din „Drumul Vinului”


„Drumul Vinului” este o idee fantastică și a devenit o tradiție frumoasă.

Iar vinovați de faptul că această combinație de cuvinte „a bea vin” s-a transformat într-un adevărat trend în Moldova sunt cei de la USAID CEED II, împreună cu Diana Lazăr - un Om modest cu idei geniale. 

Datorită lor, vinul și vița de vie a devenit pentru moldoveni mai mult decât: prășit, curățit și mustuit. Datorită lor, vinul a devenit o atracție turistică și un produs care merită să fie respectat. Să fie respectat atât de turiști, cât și de moldoveni.


Puțini știu cum totul a început. Dar datorită USAID CEED II, acest proiect a avut un impact atât de puternic. Ei au sprijinit această ideie și au pornit pe un drum anevoios plin de stereotipuri sovietice și oameni sceptici.


După mai multe ediții, VINUL a devenit un motiv pentru a te vedea cu prietenii și a gusta ultimele vinuri produse de cei de la „Carpe Diem”, „Mezalimpe” sau „Et Cetera”. Și nu doar.


S-au desfășurat evenimente ca: „Redescoperă Moldova”, „Drumul Vinului, „Descoperă Moldova” organizate de bloggeri cu susținerea acestor minunate organizații internaționale și naționale, cât și proprietarii vinăriilor.


Și desigur, Vernisajele Vinului - cele mai importante evenimente ale anului, pentru mine.


Am participat la câteva și recunosc, pentru mine, - Vinul este mai mult decât struguri și butoaie. Vinul este dragostea, istoria și munca moldovenilor.


Eu iubesc Vinul.


În acest an am reușit să ajung doar la câteva vinării din acest „Drum al Vinului”, dar băieții din România și câțiva din Moldova s-au distrat de minune.

Am selectat cele mai gustoase fotografii realizate de tinerii bloggeri. Enjoy.

Alin Popescu


Alin Popescu
  
Alin Popescu
Alin PopescuCălin Stan


Călin Stan


Călin Stan


Călin Stan


Călin Stan


Călin Stan


Călin Stan


Carmina Nițescu


Carmina Nițescu


Cristian Șuțu


Kate Rotari


Loredana Gamurari


Loredana Gamurari


Loredana Gamurari


Alin Popescu


Cristian Șuțu
Andrei Curăraru
Andrei Curăraru

Articol scris în cadrul proiectului Descoperă Moldova – Drumul Vinului 2015, organizat de către Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), în parteneriat cu ANTRIMSIXT Rent a Car Moldova, susținut de Hotel OlsiChateau VartelyPurcariCricovaAsconi WineryMimiGitana WineryPerna MeaAgro pensiunea Butuceni și găzduit de către Orheianca.eu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De ce trebuie să le citim! 5 poezii care m-au impresionat în perioada adolescenței

Fetelor, nu transformați bărbatul vostru într-un travestit!

Retrospectiva anului 2017. Cele mai importante momente, suprinse de fotografi